Robe lux

Suntem prima firma de profil care ofera astfel de servicii de inchirieri robe lux.

Robe de lux trebuie sa fie o normalitate in organizarea festivitatilor de absolvire,datorita faptului ca un anumit blazon al calitatii voastre trebuie mentinut si in ultimele momente ale decernari diplomelor de absolvire.Va oferim inchirieri robe lux facultate,robe lux curs festiv,robe lux liceu.

 

Pachet Robe Lux – 90 lei.

Va propunem un singur pachet pentru robe lux, dar suntem deschisi si la alte colaborari cu clientii nostrii.Nu trebuie decat sa ne spuneti ce doriti si cum vedeti voi festivitatea de absolvire.

 

  • Roba de Lux se inchiriaza (robele sunt din catifea).
  • Toca Personalizata cu numele vostru sau al institutiei de invatamant (sau logoul acesteia) – va ramane.Ea are o bentita de aceasi culoare cu esarfa,iar pe ciucure vom regasi ca si amintire …..un banut cu anul promotiei dvs.
  • Esarfa este personalizata cu numele institutiei ce o absolviti si puteti alege culoarea ei.
  • Diploma onorifica de absolvire – avem mai multe modele
  • Invitatii pentru cadrele didactice la cursul festiv
  • Un cadou din partea firmei pentru fiecare din voi.
  • PRET promotional pachet  – 90 lei.

Optional, daca se doresc servicii foto, albume de promotie, medalii si plachete,flori si aranjamente florale,candy bar etc…nu trebuie decat sa solicitati un pret pentru ele.

 

Robe de lux 2021

Sunteti absolventii unei facultati, a unui master sau a unei scoli post-liceale si cautati sa va organizati ofestivitate de absolvire de neuitat? A-ti ajuns pe siteul potrivit  pentru ca veti avea nevoie cu siguranta de robe de facultate, iar noi ne ocupam cu inchirieri robe de absolvire !!! Facem lucru acesta de multi ani de zile ceea ce ne da incredere ca suntem buni in ceea ce oferim.

Va oferim servicii complete si complexe. Pe langa pachetele propuse de noi, venim in intampinarea dvs. ascultandu-va doleantele. In acest fel, fiecare din voi va puteti crea pachetul dorit si va puteti organiza acest curs festiv asa cum l-ati visat. Plecand de la serviciile de baza de inchiriere robe, pachetele noastre acopera usor, usor toate nevoile voastre. Astfel va puteti compune pachetul dorit alegand din diversitatea serviciilor oferite de noi (robe de mai multe culori,invitatii pentru profesori si diplome pentru absolventi, esarfe de diferite culori, esarfe personalizate, servicii foto & video, achizitionarea tocii sau/si a robei, ciucuri de diverse culori, plachete si medalii pentru profesori si sefii de promotie, flori, cocarde, sampanie si piscoturi, protocol pentru cursul festiv, roll-upuri pentru eveniment, insigne si diverse alte personalizari, albume de absolvire etc…)

Inchiriem robe lux in toata tara. Din Bucuresti, Constanta, Targoviste, Valcea, Craiova, Timisoara, Piatra Neamt, Bacau, Pitesti, Ploiesti pana la Iasi, Cluj, Arad, Oradea, Vaslui, Brasov, Sibiu, Braila, Galati si orice alt centru universitar din tara sau oriunde altundeva unde suntem solicitati (puncte de lucru si filiale ale universitatilor sau scolilor postliceale, (ex FEG) din orasele mai mici).

Incepand cu acest an ,la comenzile mai mari de 120 de persoane, oferim fiecarui absolvent gratuit cate o INSIGNA PERSONALIZATA.

 VA RECOMANDAM SA STUDIATI CU ATENTIE PACHETELE PROPUSE DE NOI IN VEDERE ALEGERII CELEI MAI BUNE VARIANTE PENTRU DUMNEAVOASTRA .

Pentru orice detaliu sau curiozitate,ne puteti contacta telefonic si pe whatss app la  0774684728.