FACULTATEA HYPERION

Click aici pentru Albumul FotoFacultatea-Hyperion

 

FACULTATEA DE ARTE DIN ORADEA

Facultatea-de-Arte-din-OradeaClick aici pentru Albumul Foto

 

Poze festivitati absolvire 2021

Am participat la sfarsitul anului scolar la un curs festiv organizat in incinta facultatii. Am apelat la o firma de inchirieri robe si a fost totul foarte frumos. In pachetul ales am avut inclusa fotografierea si filmarea festivitatii de absolvire.

Din pacate in ziua urmatoare a trebuit sa parasesc tara si aveam impresia ca nu voi mai primii materialele foto video, cei de la robefacultati.ro  explicandu-mi ca materialele de la inchirieri robe Bucuresti vor trece prima data pe la studio unde fotografiile si materialele video vor fi editate, transpuse pe dvd-uri personalizate si asta o sa dureze cateva zile.  Unul dintre reprezentantii firmei imi spunea ca asta e drumul tuturor materialelor de la aceste cursuri festive, dar ca ma poate ajuta si ca o sa incarce toate pozele de la festivitate pe un facebook.

Am plecat din tara asteptand ca o colega sa-mi trimita dvd-urile in momentul primiri lor.  Dar surpriza, la 2 zile dupa cursul festiv am primit un mail prin care mi se aducea la cunostiinta ca materialele foto video¸ au fost incarcate pe site-ul www.robefacultati.ro, in categoria Poze festivitati 2017 si ca le pot vizualiza oricand. Am fost extrem de fericita sa vad ca oamenii sunt seriosi si ca ceea ce mi-au promis a fost realizat. Fotografiile au fost foarte frumoase, le-am aratat apropiatilor, mandrindu-ma cu felul in care aratam imbracata in acele robe de absolvire,  cu toca personalizata pusa pe cap, esarfa de aceeasi culoare ca si cocarda. Ce sa mai, aratam asa cum trebuie sa arate un student la o festivitate de absolvire¸asta, doar datorita firmei robe facultati  .ro, care ne-au pus la dispozitie materiale si servicii profesioniste  si au venit in intampinarea noastra cu o experienta  vasta in organizarea de festivitati  absolvire.

Recomand aceasta firma fara doar si poate! Apelati cu incredere! Se pricep la robe absolvire si la tot ce inseamna inchirieri robe facultati !