Galerie Foto Robe Absolvire

Foto iunie 2016  la Universitatea Națională de Arte București – Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD)

Foto Festivitate de Absolvire mai 2016  la  Universitatea “Babeş-Bolyai”, filiala Satu Mare

Galerie foto Absolvire Facultate

Galerie foto – Inchirieri robe Bucuresti

“La sfarsitul anului 4 de facultate a trebuit sa apelam la o firma de inchirieri robe facultati din Bucuresti pentru organizarea ultimului curs festiv. Avand in vedere ca netul era plin de oferte pentru astfel de servicii de inchirieri robe, cautarile nu au durat mult. Am intrat in legatura cu cei de la robefacultati.ro iar acestia au venit cu oferta personalizata pe cerintele noastre. Scopul nostru era ca frumusetea cursului festiv sa ramana intiparita in amintirea noastra, de aceea am ales un pachet de inchirieri robe care sa includa sevicii foto video, astfel incat fiecare dintre participanti sa primeasca dvd-uri personalizate cu fotografii si filmarea intregii festivitati de absolvire.

Cursuri Festive

Au fost prezenti pe toata durata cursului festiv, facand fotografii tuturor participantilor, captand in materialele foto video fiecare emotie si traire din acea zi. Au fost deschisi la modul in care vroiam sa decurga cursul festiv, materialele foto video fiind exact o poveste scrisa in imagini fara a fi limitata de un numar de fotografii sau minute de filmare.
Aceasta firma de inchirieri robe  Bucuresti, a intrecut asteptarile avute asupra serviciilor contractate, pachetele de robe absolvire propuse spre inchiriere oferind calitate maxima. Echipa a oferit seriozitate maxima, au fost placuti si au oferit sfaturi si sugestii pentru ca totul sa iasa perfect.Si surpriza, inchiriaza in toata tara robe de absolvire.
Nu regret in nici un fel alegerea facuta, ba din contra anul viitor voi termina master-ul si voi apela din nou la serviciile oferite de acestia si voi inchiria din nou robe.
Ii recomand tuturor studentilor care au nevoie de inchiriere robe de absolvire la facultate, pentru ca sunt sigura ca vor primii servicii si material de calitate, iar amintirile lor vor fi transpuse in fotografii frumoase si materiale video care sa le aduca aminte cu placere de ziua festivitatii de absolvire :)
In final as dori sa va multumesc pentru participarea la cursul festiv, pentru faptul ca ati fost alaturi de noi si pentru ca ati alocat importanta ”momentului nostru de glorie” .
Numai bine.