Festivitatea de Absolvire a Facultatii

Festivitatea de absolvire a facultatii este un moment unic in viata fiecarui student, este momentul in care toti anii grei de scoala se termina si intrati intr-o noua etapa a vietii, o etapa care veti vedea, este mult mai grea.Sfatul meu este sa mai trageti un pic de timp si sa va inscieti la un master.Suntem echipa robe facultati si ne ocupam cu festivitati facultati.

“In ziua in care a venit festivitatea de absolvire a facultatii un fior mi-a trecut sira spinarii, constientizand pentru prima data faptul ca sunt absolvent de facultate si de maine intru in viata.

Odata implicat in organizarea acestei festivitati de facultate, am realizat complexitatea evenimentului, pentru ca nu era vorba doar de niste poze pentru albumul de sfarsit de promotie sau de faptul ca urma sa imbracam niste robe de facultate, era vorba in primul rand de o incarcatura emotionala greu de stapanit.

Langa mine a fost toata familia in ziua festivitatii de absolvire, lucru care a ingreunat si mai mult situatia, eu fiind mai emotiv de felul meu.”

Ionut B. , absolvent al facultatii Spiru Haret.

 

Festivitatea de Absolvire a Facultatii – Promotia 2021

Inca de la inceputul carierei mele m-am implicat in organizarea diverselor momente festive, de la onomastici, nunti si botezuri pana la petreceri de sfarsit promotie.Astfel, festivitatea de absolvite a facultatii impreuna cu serviciile de inchirieri robe au devenit un lucru uzual pentru mine.

Festivitatea de Absolvire a Facultatii – diversitate

Cu trecerea anilor, “festivitatea de absolvire a facultatii” a devenit un serviciu foarte solicitat de studentii si masteranzii facultatilor din tara. Astfel, ne-am diversificat oferta si reusim sa oferim cele mai bune si complete servicii de pe piata.

Serviciile noastre de inchirieri robe sunt foarte diversificate pentru ca avem robe de diverse culori si incercam in permanenta sa ne apropiem de dorintele clientilor nostri.

Echipa robefacultati.ro

Tel: 0774.684.728