accesorii robe

 

Albume absolvire

Cand spunem albume absolvire ne referim ne referim la acele amintiri ce ne leaga de clipele si momentele ultimului curs festiv. Toate aceste albeme absolvire sunt personalizate cu numele institutiei de invatamant, promotia si o fotografie de grup daca este cazul.Va mai putem oferi si medali,insigne,cocarde,plachete onorifice…. iar in cazul plachetelor exista suficient spatiu pentru personalizarea acestora si cu numele, titulatura profesorului si un text dedicat cadrului didactic ce primeste aceasta frumosa amintire.

In cazul in care nu achizitionati un pachet cualbume absolvire sau medalie, placheta, venim in intampinarea voastra cu optiunea achizitionarii, separat de pachetul ales,  PLACHETE si MEDALII pentru domnii decani, profesori si studenti

 

Albume absolvire promotia 2021

Pentru acest an scolar,am pregatit modele noi de albume absolvire,atat modele mai vesele si pline de culori vii cat si modele albume absolvire sobre,dar in acelasi timp foarte frumoase si elegante.

Oferim albume de absolvire pentru toate promotiile si generatiile, de la doctoranzi pana la copii de gradinita.

Atunci cand va hotorati sa organizati un CURS FESTIV sau o FESTIVITATE ABSOLVIRE, va ganditi ca aveti nevoie de ROBE de FACULTATI. Noi cand organizam CURSURI FESTIVE, si in general o FESTIVITATE DE ABSOLVIRE, nu spunem doar INCHIRIERI ROBE, sau doar ROBA, TOCA ,ESARFA sau COCARDA,Albume Absolvire ci servicii complete astfel incat evenimentul vostru sa fie impecabil iar amintirile pe masura…..doar dasta suntem (www) fabricutadeamintiri.ro !!!

La Butonul Preturi si Pachete gasiti pachetele noastre actualizate pentru acest an plus alte servicii optionale oferite de noi.

Nu uitati sa lasati comanda scrisa – completand formularul de la Butonul CONTACT

Va multumim.Echipa ROBEFACULTATI.RO !!!